Tel: 042 305 122 Varaždin | Tel: 021 261 757 Split | E-mail: info@alcazar.hr

Melitta Cafina profesionalni aparati za kavu

JOŠ SNAŽNIJI  ESPRESSO
Iznutra se Melitta® Cafina® XT4 može pohvaliti etabliranim Melitta Professional visokim standardima kvalitete. Jedinica za kuhanje od nehrđajućeg čelika omogućuje rad bez trošenja, povećani kontaktni pritisak na klipu za specijalitete espressa, promjenjivo vrijeme kuhanja i maksimalnu neto masu od 20 g za intenzivne velike količine (dvostruke doze). Motor crpke je posebno moćan i osigurava stabilan tlak vode, ravnomjerno ekstrakciju i stalnu kvalitetu kave tijekom cijelog postupka kuhanja. Mlinac, sa svojim 75 mm brusnim diskovima, djeluje posebno glatko i stvara ujednačene rezultate. Zahvaljujući mikro situ, XT4 može izrazito fino samljeti zrna kave i stoga može stvoriti intenzivnu aromu.

ZA DIGITALNU GENERACIJU, samo dodir ne pritisak
Visoka kvaliteta pažljivo odabranih materijala, poput aluminijskih bočnih ploča debljine 3 mm i robustan zaslon osjetljiv na dodir industrijske kvalitete osiguravaju rad bez održavanja i stalnu kavu. Izgled Melitta® Cafina® XT5 potpisuje visoku tehničku kvalitetu i vrhunsku tehnologiju te se tehnički i vizualno uklapa u poznate module XT ponude.

MOŽETE  DOBITI PREMIUM KVALITETU ISKLJUČIVO AKO SU UGRAĐENI DIJELOVI  PREMIUM KVALITETE
Cafina® XT6 ne bi mogao biti razvijen bez  mnogih Melitta kupaca u ugostiteljstvu. Njihovi zahtjevi i prijedlozi uzeti su u obzir i pronašli su svoj put u specifikacijama nove generacije automatskih aparata za kavu. Provedena je i dubinska analiza tržišta kako bi se utvrdili zahtjevi gostiju. Tada je bio potreban širok izbor inovativnih dostignuća kako bi se lansirao model koji bi bio vodeći u svojoj klasi kada je riječ o tehnologiji i radu.

ZA VRHUNSKU KAVU I ŠIROKU PALETU MLIJEČNE KREME
Jasne linije, srebrni detalji, crno-bijeli – izgled Melitta® Cafina® XT7 pokazuje visoku tehničku kvalitetu i najsuvremeniju tehnologiju. Visoka kvaliteta pažljivo odabranih materijala, poput aluminijskih bočnih ploča debljine 3 mm i robustan zaslon osjetljiv na dodir industrijske kvalitete osiguravaju rad bez održavanja i  kavu premium kvalitete.

MOMENTI UGODE I  UŠTEDE
Melitta® Cafina® XT8 najbrži je u svojoj obitelji. Veliki diskovi za mljevenje i kompaktna jedinica od nehrđajućeg čelika ubrzavaju proces mljevenja i kuhanja. Uživajte u ovom kratkom trenutku dok traje. Rafinirano aluminijsko kućište (anodizirano i ispuhano), ergonomsko nagnuta upravljačka ploča, 10,4-inčni zaslon osjetljiv na dodir s robusnom staklenom pločom (3 mm), uske trake svjetlosti na cinkovom podmetaču podesivom po visini. Gotovo je šteta što je sve tako brzo prošlo … HIGH-END!

SERIJSKI SUPERLATIV
Izvrsna je kava uvijek moguća, svakodnevno, sedam dana u tjednu. Uz potpuno automatski Melitta® Cafina® CT8 uvijek ste savršeno opremljeni za kontinuirani rad i najveću potražnju. Glavni kupac u industriji prehrambenih usluga bio je inspiracija za naš vrhunski model. Njihovi posebni zahtjevi za performanse, jednostavnost upotrebe, raznolikost pića i kvalitetu u šalici postavili su smjer za naše programere. Rezultat je vrhunski aparat za kavu funkcionalnog dizajna koji privlači sve više fanova u globalnoj industriji prehrambenih usluga. Top kvaliteta, brzina rada, dizajn odlike su ovog vrhunskog aparata za kavu.

Melitta® 600 NEOGRANIČENE MOGUĆNOSTI
Fleksibilna i ekonomična priprema kave za hotele i konferencijske centre u modularnom konceptu. Razni modularni koncepti 8L, 16L, 20L i 40L zadovoljavaju i najzahtjevnije kupce i njihove potrebe. Melitta® 600 može se programirati za uključivanje, zagrijavanje i započinjanje programa filtriranja pomoću integriranog tajmera. Serija 600 je tržišni lider u svijetu.

SENZACIJA U PRIPREMI  FILTER KAVE
Je li to povratak? Pa, zapravo nikada nije niti nestalo, jer je to još uvijek najčešća kava u Njemačkoj i zemljama Evrope. Ali sada se to više ne krije… Filtrirajte kavu u istom dizajnu kao i naša nova generacija automatskih aparata za kavu. Savršen dizajn i dodatak XT asortimanu.

Stojimo Vam na raspolaganju

kontaktirajte nas već danas

Ured i skladište Varaždin

Adresa: Vilka Novaka 48c,
42000 Varaždin

Telefon: + 385 42 305 122

Ured i skladište Split:

Adresa: Put Brižina 2a
21212 Kaštel Sučurac

Telefon: + 385 21 261 769

  • Visa Premium – do 6 rata
  • Diners i Discover – do 12 rata
  • ostale kartice – jednokratno

Designed by Smart Design

×
×

Košarica