Tel: 042 305 122 Varaždin | Tel: 021 261 757 Split | E-mail: info@alcazar.hr

Zastupstvo za Melitta proizvode

Budući da je od samog osnivanja naše firme jedan od ciljeva razvoja bila i veleprodaja, u početku se krenulo s distribucijom raznih roba na lokalnom tržištu, uz permanentno traženje interesantnog (tržištu potrebnog) uvoznog programa. Pocetkom 1998. godine uspostavljeni su prvi kontakti (gastronomski sajam Pula) s njemačkom kompanijom Melitta g.m.b.h.

Nakon detaljnijeg upoznavanja s proizvodnim programom Melitte od 1997. godine smo permanentno uvoznici proizvodnog programa spomenute kompanije za hrvatsko tržište. Početkom 1999. godine dobijamo status ekskluzivnog uvoznika i ulazimo u sistem mreže uvoznika za područje Jugo-Istočne Europe sa centrom odgovornosti u Salzburgu. Njemačka kompanija Melitta ima 100-godišnju tradiciju poslovanja i osnivač je bila gospođa Melitta Benz. Danas Melitta posluje u više od 70 država širom svijeta, te ima proizvodnju na svim kontinentima. Vrlo je bitno napomenuti da je Melitta vrlo inovativna, te ekološki osviještena kompanija, te da tržištu nudi najkvalitetnije i higjenski najprihvatljivije proizvode, što je svrstava u premium segment po kvaliteti (quality market leader).
Koristeći know-how Melitte gmbh i prenoseći ga na naše tržište bilježimo kontinuirani rast prometa. Melitta je prepoznajući potencijal ove regije (tranzicijske zemlje) pripremila dual brand strategiju razvoja na tržištu. 
Djelujući na tržištu tokom ovih godina uspjeli smo pokrenuti suradnju sa svim značajnijim domaćim i stranim trgovačkim kućama (lancima). Danas djelujemo na cijelom hrvatskom tržištu, posjedujemo vlastiti vozni park za distribuciju robe, te imamo razvijenu službu praćenja i kontrole tržišta. U veleprodaji zapošljavamo mlade ljude koji uz timski rad i željom za uspjehom garantiraju daljnji rast i napredak na tržištu.
S entuzijazmom i strašću
Kao obiteljska tvrtka s bogatom tradicijom, dugoročno se držimo svega što mislimo i radimo. Održivost, pouzdanost i uvažavanje vrijednosti su koje ispunjavamo životom. Usmjereni smo na uspjeh, postavljamo najviše moguće standarde za sebe i svoje proizvode, a potiče nas strastvena posvećenost izvrsnosti. Naši se korisnici mogu pouzdati u nas kao u pouzdanog, principijelnog i usmjerenog partnera na najbolja rješenja.
Rast, promjene i tradicija usko su povezani u Melitta grupi. S preko 100 godina povijesti poduzeća, svoj uspjeh dugujemo sposobnosti predviđanja tržišnih trendova i razvoja pionirskih proizvoda koji život čine ugodnijim, praktičnijim i lakšim.
 
Veselimo se svim budućim kontaktima, te svim našim cijenjenim kupcima stojimo na usluzi!

Stojimo Vam na raspolaganju

kontaktirajte nas već danas

Ured i skladište Varaždin

Adresa: Vilka Novaka 48c,
42000 Varaždin

Telefon: 042/305-122

Ured i skladište Split:

Adresa: Put Brižina 2a
21212 Kaštel Sučurac

Telefon: 021/261-769

  • Visa Premium – do 6 rata
  • Diners i Discover – do 12 rata
  • ostale kartice – jednokratno

Designed by Smart Design

×
×

Košarica