Zastupstvo za Melitta proizvode

Budući da je od samog osnivanja naše firme jedan od ciljeva razvoja bila i veleprodaja, u početku se krenulo s distribucijom raznih roba na lokalnom tržištu, uz permanentno traženje interesantnog (tržištu potrebnog) uvoznog programa. Pocetkom 1998. godine uspostavljeni su prvi kontakti (gastronomski sajam Pula) s njemačkom kompanijom Melitta g.m.b.h.

Nakon detaljnijeg upoznavanja s proizvodnim programom Melitte od 1997. godine smo permanentno uvoznici proizvodnog programa spomenute kompanije za hrvatsko tržište. Pocetkom 1999. godine dobijamo status ekskluzivnog uvoznika i ulazimo u sistem mreže uvoznika za područje Jugo-Istočne Europe sa centrom odgovornosti u Salzburgu. Njemačka kompanija Melitta ima 100-godišnju tradiciju poslovanja i osnivač je bila gospodja Melitta Benz. Danas Melitta posluje u više od 70 država širom svijeta, te ima proizvodnju na svim kontinentima. Vrlo je bitno napomenuti da je Melitta vrlo inovativna, te ekološki osviještena kompanija, te da tržištu nudi najkvalitetnije i higjenski najprihvatljivije proizvode, što je svrstava u premium segment po kvaliteti (quality market leader).

Koristeći know-how Melitte gmbh i prenoseći ga na naše tržište bilježimo kontinuirani rast prometa. Melitta je prepoznajući potencijal ove regije (tranzicijske zemlje) pripremila dual brand strategiju razvoja na tržištu. Ovom strategijom smo u suradnji sa Melittom uspijeli zadovoljiti cijeli segment tržišta na naćin da se proizvodni program sastoji od :

Djelujući na tržištu tokom ovih godina uspjeli smo pokrenuti suradnju sa svim značajnijim domaćim i stranim trgovačkim kućama (lancima). Danas djelujemo na cijelom hrvatskom tržištu, posjedujemo vlastiti vozni park za distribuciju robe, te imamo razvijenu službu praćenja i kontrole tržišta. U veleprodaji zapošljavamo mlade ljude koji uz timski rad i željom za uspjehom garantiraju daljnji rast i napredak na tržištu.

Veselimo se svim budućim kontaktima, te svim našim cijenjenim kupcima stojimo na usluzi!

Razvoj Melitte GMBH kroz povijest

"A" BRAND

   

MELITTA - brand koji se sastoji od više vrsta visoko kvalitetnih filtera za kavu (celuloza, bambus, bijeljeni, nebijeljeni), probrane kavovine za filter kavu (Mocca, Auslesse itd), te vrlo inovativnih i praktičnih za upotrebu aparata za filter kavu.

web: www.melitta.de   

TOPPITS - najkvalitetniji proizvodi na tržištu za kućanstvo (razne folije, crijeva i papiri za pećenje, te program za smrzavanje), vrlo inovativni, vrlo visoke kvalitete, jednostavni i praktični za rukovanje sa prihvatljivom cijenom.Ove proizvode poznaje svaka domaćica širom Europe. web: www.toppits.de
    SWIRL - dio "A"' branda koji se sastoji od vreča za smeće raznih dimenzija s vrpcama za vezanje uz vrlo čvrstu foliju, te program vrečica za usisavač pod imenom ''Swirl Micropor''. Ove vrečice za usisavače su novost na našem tržištu. Odlikuje ih najveći volumen usisavanja, te dugotrajna jednako snažna usisna moć vrečica što se može zahvaliti korištenju specijalnog ekološkog vlaknastog materijala pod imenom 'Micropor'. Također zbog HEPA filtera vrlo su higijenske.Za ovaj izum Melitta je 2002. godine na izložbi europskih inovacija osvojila drugu nagradu. Također pod ovom robnom grupom tržištu nudimo razne osvježivače prostora, te vrlo higjenske vrečice za smeće (s unutrašnje strane su presvućene filmom koji spriječava razvoj bakterija) . web:www.swirl.de

"B" BRAND

PRIMA PACK - u ovome B segmentu u suradnji s Melittom tržištu nudimo više dimenzija alu folija za kućanstvo, više dimenzija vreča za smeće sa vrpcom, te papir za pećenje, foliju svježine i vrećice za led.


Proizvodi za domaćinstvo

   

Proizvodi za domačinstvo su vrlo inovativni, praktični za upotrebu, te svojom kvalitetom u potpunosti pomažu domačicama u pripremi hrane. Kuhanje čine zanimljivijim, te lakšim i maštovitijim. Pomažu kod čuvanja svježe i zamrznute hrane. Pakirani su na način da je njihova upotreba vrlo lagana, te i prilikom upotrebe ostaju unutar svojih kartonskih kutija pa su zaštičeni od negativnih vanjskih utjecaja.

   

Vreće za smeće

   

U ovom segmentu Melitta tržištu nudi vrlo kvalitetne, te čvrste vreče za smeće različitih dimenzija prilagođenih upotrebi u kućanstvu. Kako bi njihova upotreba bila što jednostavnija te što je više moguće higjenska vreče za smeće se zatvaraju (vežu kad su pune) pomoću vrpci, elastičnih traka, ručki za vezanje, a za kupatila i kuhinje se nude vrečice za smeće koje ne dozvoljavaju razvoj bakterija u smeću budući da su presvućene antibakterijskim filmom.

 

Vrećice za usisivače

  

Vrećice za usisavače – su najkvalitetniji proizvod u svom segmentu na Evropskom tržištu. Svojom naprednom tehnologijom omogućavaju korisnicima kvalitetniji tj. higjenski i zdravstveno prihvatljiviji boravak u domu stanu ili uredu. Ovim proizvodom Melitta je osvojila više evropskih nagrada u segmentu novih tehnologija proizvodnje i unapređenja zdravog života. Također vrečice za usisavač SWIRL štede novac jer ne smanjuju moć (snagu ) usisavanja ni kad je vrečica gotovo puna, što nije slučaj sa konkurentskim proizvodima. Vrlo su bitan faktor u smislu pročišćavanja zraka budući da svojom HEPA tehnologijom tj. filtracijom zraka čiste zrak koji udišemo.